Åbne og lukkede filtre​

Rustfrie trykfiltre til vandværker til effektiv fjernelse af jern, mangan og kulsyre.​ Få driftssikre trykfiltre af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser hos Danwatec.

Opbygning

Alle anlæg består af solide, trykgodkendte, rustfrie stålbeholdere. Stålbeholderne leveres malet med en indvendig coating eller i fuldgalvaniseret udførelse. Beholderne er forsynet med store dæksler for lettere adgang til skift af filtermateriale.

Leveres til manuel eller automatisk returskylning (se SRO-anlæg / styringer), der skyller filteret på de mest hensigtsmæssige tidspunkter.

Anlægget

Vi leverer som standard monteret med collector- eller dysebund, automatisk luftudlader og UV-anlæg i opstartsperioden. Vores teknikere beregner præcist, hvilken type filtermateriale der passer bedst til det råvand, vandværket behandler. Det individuelt tilpassede filtermateriale kan bestå af kvartssand, Luxovit eller specielle blandinger til fjernelse af specielle stoffer, der forefindes i netop dit skyllevand.

Fordele ved rustfrie trykfiltre:

Konkurrencedygtig pris

Driftssikker

Effektiv fjernelse af jern, mangan og aggressiv kulsyre

Vidste du, at..?

Vand er den eneste substans, der naturligt findes på jorden i tre tilstandsformer: flydende, fast ( is ) og gasform (vanddamp).