Erfaren teknisk salgskonsulent til danske vandværker

Er du klar til at besøge, rådgive og sælge til de danske vandværker, når de skal have nyt udstyr eller har brug for kompetent rådgivning – så er det her jobbet for dig.

Vi ser 2 måder, du kan blive vores nye kollega på:

 • Du har en stærk kommerciel baggrund og nogle års erfaring med teknisk salg af produkter eller projekter til vandværker eller nært beslægtede brancher.
 • Du har et indgående kendskab til vandværksbranchen og har nu mod på at starte en karriere indenfor teknisk salg til den kundegruppe.

Velkommen til Danwatec

Hos Danwatec har vi mange års erfaring på de danske vandværker, og vi tør godt kalde os eksperter på området. Vi hjælper med alt lige fra helt nykonstruerede vandværker til simple installationer og rådgivning.

I Sorø, blot 2 min. fra motorvejen, finder du vores kontor. Her står dine kommende kollegaer klar til at byde dig velkommen. Det er os, der til hverdag arbejder tæt sammen med Danmarks godt 2200 vandværker om alt lige fra opgaveløsninger, rådgivning og til større sammensatte projekter.

Byg stærke relationer til vandværkerne

Vi har en forventning om, at du har kendskab til branchen, men også at du har behov for en grundig oplæring, som passer til dit tekniske erfaringsniveau. Du vil herefter få ansvaret for teknisk salg og rådgivning til vandværker, forsyningsselskaber og rådgivende ingeniører. Vores kunder er primært på Sjælland og øerne, men hele landet er vores marked.
Når du er ude hos dine kunder, så er det din vigtigste opgave at skabe tillid, og du får masser af faglig udfordring, når du:

 • tager på kundebesøg, hvor du rådgiver, vejleder og præsenterer den rigtige løsning
 • forbereder dig grundigt før hvert besøg, så dine kunder altid møder en kompetent rådgiver
 • beregner tilbud hjemme på kontoret i samarbejde med dine kollegaer.
 • er med til at drive salget og have indflydelse på vores markedsføring og deltager på fx messer og arrangementer, hvor du bygger netværk og åbner døren til nye potentielle kunder.

Der er ikke 2 besøg, der er ens. For du finder altid frem til en løsning, som passer til hver enkelt kunde.

En helt unik kundegruppe

Vandværksfolket er en helt speciel kundegruppe at arbejde med. Danmark har noget af det reneste og mest tilgængelige vand, og du vil hurtigt opleve, at dine kunder er utrolig dedikerede og elsker deres arbejde. Derfor bygger du meget tætte relationer, når du hjælper dem til at blive endnu bedre.

Og vi tilbyder dig en god fast løn, så du kan fokusere på at blive den bedste rådgiver.

Teknisk viden og salgstalent

 • Du har måske en håndværksmæssig eller teknisk uddannelse, fx som VVS’er, teknisk assistent, ingeniør eller maskintekniker.
 • Du har erfaring med salg og/eller rådgivning til vandværker, forsyningsselskaber, rensnings- eller spildevandsanlæg eller lignende inden for branchen.
 • Du er udadvendt og velformuleret i både skrift og tale.
 • Du kan sammensætte dybdegående tilbudsbeskrivelser baseret på grundige kalkulationer.
 • Du forstår, at du skal være en tillidsvækkende samarbejdspartner for dine kunder.

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye tekniske salgskonsulent? Så kan du kontakte adm. direktør Karsten E. Jensen på 2062 7350.

Send din ansøgning og CV via knappen nedenfor. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!