Opdatering fra Klemmensker vandværk

Opdatering fra Klemmensker vandværk

På Solskinsøen i Østersøen, som de fleste forbinder med ferie, sol, varme og hygge, er der selvfølgelig også behov for rent drikkevand hele året rundt. En af øen´s største vandværker er Klemensker, der forsyner byens borgere, mens også en række store landbrug og Øens succesfulde mejeri  er på forbrugerlisten.

Forbruget har været stigende igennem flere år og derfor besluttede Klemensker bestyrelse og borgere på generalforsamlingen i 2017 at bygge et nyt vandværk, så de kan gå lys fremtid i møde og levere frisk drikkevand til alle deres kunder.

Klemensker Vandværk er med det nye vandværk trådt ind i en tid der skal sikre dem i fremtiden, både hvad angår de skærpede krav til hygiejne men også en langt højere driftssikkerhed.

Klemensker Vandværk, er med det nye vandværk, flyttet fra et presset værk med mange manuelle funktioner, til et hypermoderne vandværk, der kan håndtere fremtidens forventninger til rent drikkevand.

Bygherre Klemensker Vandværk og Danwatec som hovedentreprenør på vandværket, har nydt godt af et fint samarbejde, ikke mindst bidraget fra de dygtige lokale håndværkere har gjort, at Klemensker er kommet godt i mål med vandværket, der nu pranger hjørnet af Fabriksvej og Søsende.

 

Se mere billeder her: Klik her!