DANWATEC PÅ DANSKE VANDVÆRKERS FAGMESSE I ROSKILDE

DANWATEC PÅ DANSKE VANDVÆRKERS FAGMESSE I ROSKILDE

DANWATEC PÅ DANSKE VANDVÆRKERS FAGMESSE I ROSKILDE

Mød os på Roskilde Kongrescenter d. 31 januar 2020 og få en uformel snak om mulighederne til dit vandværk.

 

…og mange andre opgaver til netop dit vandværk – se vores tidligere projekter https://danwatec.dk/projekter/

OG: Danwatec holder foredrag kl. 10.30 på Blå Scene: Vejen til videregående vandbehandling

 

Beskrivelse af foredrag:

Som et af de eneste alternative til behandling af pesticid forurenet råvand, skal der etableres videregående vandbehandling. Med kravet om flere analyser og kontrol for endnu flere sporingstoffer må det forventes at se endnu flere stoffer i vores grundvand, som vores vandværker skal forholde sig til og måske behandle for.

 

Hos Danwatec har vi den specialviden der skal til, for at kunne rådgive vandværkerne med de rigtige løsningsmodeller. I vores præsentation, vil Danwatec gerne fremvise en række muligheder og bl.a. præsentere de løsningsmuligheder der er i spil for et vandværk der både har problemer med pesticider og fluorid. Her kan løsningen megen nemt blive avanceret vandbehandling.

 

Hver løsning har sin pris, men der er nogle, der også kan give en mærkbar effekt for forbrugerne, og det er i det tilfælde, hvor den rigtige løsning af avanceret vandbehandling skal vælges. Derved ender vi op med både en vandkvalitet der overholder grænseværdierne for pesticider, men om muligt også forbedrer vandet mht. til hårdhed, der også kommer forbrugerne til gode.

 

Foredragsholder: Karsten E. Jensen, Danwatec